w

Het boek ‘Wonder’ van R.J. Palacio

Een zeer inspirerend kinderboek is het boek ‘Wonder’ van R.J. Palacio. Word donateur van Hevas voor 25 euro per jaar en ontvang desgewenst het boek vanaf heden gratis. Vermeld bij de aanmelding dat u graag het boek wilt ontvangen. Voor onze leden is dit boek beschikbaar op de ontmoetingsdag op 19 oktober aanstaande.
“Als je tien bent, wil je vooral niet te veel opvallen: voor je het weet lig je eruit. Maar wat als je er ongewoon uitziet? Héél ongewoon?
August (Auggie) Pullman is geboren met een zeer ernstige gezichtsafwijking. Op zijn nieuwe school wordt hij gepest, maar hij besluit moedig te blijven vechten voor zijn plek onder de zon – en het lukt hem nog ook.”
wonder

Eerste magazine van 2018

2018-05-12 22:48:42
Vandaag viel weer bij al onze leden het Hevas Magazine op de mat; de eerste van 2018. Ons blad bevat weer zoals altijd mooie, indrukwekkende blogs, interviews en verhalen. Lees meer

Aanmelden Signaalbank Hemangiomen/aardbeienvlekken

2017-12-23 14:45:37
Bent u de ouder van een kind met een hemangioom/aardbeienvlek? Of heeft u zelf als kind een hemangioom gehad? En bent u bereid om vragenlijsten in te vullen over de aandoening? Meld u

Lees meer