w

Jubileumcongres Vascular Birthmarks

In samenwerking met de Nederlandse gespecialiseerde artsen (Werkgroep Hemangiomen), organiseert patiëntenvereniging Hevas op zaterdag 3 maart 2012 een congres voor artsen. Op dit congres wordt u bijgepraat over alle relevante aspecten van geboortevlekken door erkende specialisten op dit gebied. De Nederlandse gespecialiseerde academische teams verzorgen lezingen. Daarnaast treden als sprekers op de Amerikaanse topspecialisten van het Vascular Birthmark Institute uit New York, dr Milton Waner en dr Robert J. Rosen (deze laatste onder voorbehoud).

Het ochtenddeel van het congres is speciaal bedoeld voor consultatiebureau- en huisartsen die veelvuldig te maken hebben met baby’s en jonge kinderen en die kennis willen opdoen om geboortevlekken nog beter te kunnen beoordelen. U krijgt inzicht in welke geboortevlekken zorg en zo nodig doorverwijzing behoeven naar gespecialiseerde artsen.

Het middagdeel van het congres is voor artsen die (nog) meer willen weten over de huidige behandelmethoden en is voor degenen die betrokken zijn bij de behandeling van aangeboren vaatafwijkingen zoals hemangiomen en vasculaire malformaties. Zij worden bijgepraat over alle recente behandelmethoden.

Klik hier voor de uitnodiging

Klik hier voor meer informatie over het congres en het programma (het programma is gewijzigd, klik hier voor het programma)

Klik hier voor de vooraankondiging en een overzicht van de sprekers

Registreren is online niet meer mogelijk. U bent op 3 maart vanaf 08.30 uur van harte welkom in De Rode Hoed waar u zich  bij de registratiebalie kunt registreren. U ontvangt van ons een badge en een programmaboekje.
Na het congres zullen we u een factuur doen toekomen.

De Rode Hoed
Keizersgracht 102
1015 CV Amsterdam

We zien u graag in De Rode Hoed!

Eerste magazine van 2018

2018-05-12 22:48:42
Vandaag viel weer bij al onze leden het Hevas Magazine op de mat; de eerste van 2018. Ons blad bevat weer zoals altijd mooie, indrukwekkende blogs, interviews en verhalen. Lees meer

Aanmelden Signaalbank Hemangiomen/aardbeienvlekken

2017-12-23 14:45:37
Bent u de ouder van een kind met een hemangioom/aardbeienvlek? Of heeft u zelf als kind een hemangioom gehad? En bent u bereid om vragenlijsten in te vullen over de aandoening? Meld u

Lees meer