15 jaar HEVAS: een nieuw jasje!

HEVAS bestaat 15 jaar! Tijd voor wat vernieuwing. Het afgelopen jaar is de website inhoudelijk flink geüpdate door Wilma Westenberg, Sascha Joosten en Maria Jongma. Daarnaast heeft de huisstijl een opfrisbeurt gekregen en hebben we een compleet nieuwe website laten bouwen door Erwin Oudshoorn met zijn bedrijf Tribble. We zijn erg blij met het resultaat.

Nieuw HEVAS logo

Ook het HEVAS-logo is aangepast door onze vaste vormgever. Dat was wel nodig, na zoveel jaar. We wilden het oude logo uit 2007 zoveel mogelijk hetzelfde houden, maar dan net iets meer anno 2022. Wie goed kijkt, ziet dat de bolletjes boven HEVAS – die aandoeningen symboliseren van groot naar klein – minder rond. Onze aandoeningen zijn immers ook niet perfect rond. Ook lopen ze over van rood naar blauw. Zo symboliseren ze nog beter de verschillende soorten aangeboren vaatafwijkingen. Hoewel het logo ook een moderne lettertype heeft gekregen, blijft het logo goed herkenbaar.

HEVAS logo

Nieuwe promo video

Hevas is al 15 jaar dé Nederlandse patiëntenvereniging op het gebied van hemangiomen, vasculaire malformaties, zeldzame vaattumoren en overgroeisyndromen. Dat laten we zien in onze gloednieuwe promovideo waarin we vertellen wat HEVAS is en al 15 jaar doet.

Steun Hevas

Doneer eenmalig of word donateur.