Congres

Online Congres Aangeboren vaatafwijkingen
Door het Expertisenetwerk Vasculaire Anomalieën

Datum: Dinsdag 7 november 2023
Kosten: € 40,- bij aanmelding voor 7 oktober
Aanmelden: via deze link
Programma: zie uitnodiging

Dermatologen, kinderartsen en andere medisch specialisten hebben regelmatig te maken met vragen over aangeboren vaatafwijkingen: infantiele hemangiomen/aardbeienvlekken en vasculaire malformaties . Expertise bij medisch specialisten is dan ook heel relevant om de riskante van de niet riskante aangeboren vaatafwijkingen te kunnen onderscheiden en adequaat te kunnen handelen. In de medische opleiding zijn aangeboren vaatafwijkingen echter een onderbelicht thema waardoor aangeboren vaatafwijkingen nog steeds met regelmaat onjuist worden gediagnosticeerd.

Tijdens dit online congres wordt u door specialisten van vier erkende academische expertisecentra geïnformeerd over de verschillende soorten aangeboren vaatafwijkingen en de risico’s daarvan. Wanneer is overleg met of doorverwijzing naar een expertisecentrum wenselijk? Bij dit congres bestaat verder de mogelijkheid om vooraf een eigen casus in te dienen.

Een online congres dat u als betrokken medisch specialist, specialist in opleiding, AIO etc. niet mag missen! We verwelkomen u graag online als deelnemer op 7 november.

Steun Hevas

Doneer eenmalig of word donateur.