Congres

Online Congres Vasculaire geboortevlekken
Door het Expertisenetwerk Vasculaire Anomalieën

Datum: Dinsdag 7 november 2023
Kosten: € 40,- bij aanmelding voor 7 oktober
Aanmelden: via deze link
Programma: zie uitnodiging

Dermatologen, kinderartsen en andere medisch specialisten hebben regelmatig te maken met vragen over vasculaire geboortevlekken – infantiele hemangiomen/aardbeienvlekken en vasculaire malformaties – bij baby’s. Expertise bij deze doelgroep is dan ook heel relevant om de riskante van de niet riskante geboortevlekken te kunnen onderscheiden en adequaat te kunnen handelen. In de medische opleiding zijn riskante vasculaire geboortevlekken echter een onderbelicht thema waardoor aangeboren vaatafwijkingen nog steeds met regelmaat onjuist worden gediagnosticeerd. Riskante geboortevlekken worden vaak niet tijdig herkend.

Tijdens dit online congres wordt u door specialisten van vier erkende academische expertisecentra geïnformeerd over de verschillende soorten vasculaire geboortevlekken en de risico’s daarvan. Wanneer is overleg met of doorverwijzing naar een expertisecentrum wenselijk? Bij dit congres bestaat verder de mogelijkheid om vooraf een eigen casus in te dienen.

Een online congres dat u als betrokken medisch specialist niet mag missen! We verwelkomen u graag online als deelnemer op 7 november.

Steun Hevas

Doneer eenmalig of word donateur.