Congres 2020

VASCULAIRE GEBOORTEVLEKKEN
Online Congres
Donderdag 12 november 2020

Download pdf uitnodiging met programma: Online Congres Vasculaire geboortevlekken

Jeugdartsen, huisartsen, dermatologen, verpleegkundig specialisten en verloskundigen lopen vaak als eerste tegen vragen aan over deze vasculaire geboortevlekken bij baby’s. Expertise bij deze doelgroep is dan ook heel relevant om de riskante van de niet riskante geboortevlekken te kunnen onderscheiden en adequaat te kunnen doorverwijzen. In de medische opleiding zijn riskante vasculaire geboortevlekken echter een onderbelicht thema waardoor aangeboren vaatafwijkingen met regelmaat onjuist worden gediagnosticeerd.

Tijdens dit online congres wordt u door specialisten van vier erkende academische expertisecentra geïnformeerd over de verschillende soorten vasculaire geboortevlekken en de risico’s daarvan. Dit najaar verschijnt een nieuwe richtlijn infantiele hemangiomen (aardbeienvlekken) van de NVDV die tijdens dit congres wordt belicht. In een middag wordt u door specialisten uit deze academische centra geïnformeerd over de actuele behandelmethoden en inzichten.

Een online congres dat u als betrokken jeugdarts, huisarts, dermatoloog, verpleegkundig specialist of verloskundige niet mag missen!

We verwelkomen u graag online als deelnemer op 12 november!

Steun Hevas

Doneer eenmalig of word donateur.