E-consult van Huidhuis (dermatologen Erasmus MC)

De website aardbeivlek.nl gaat met ingang van 8 februari 2016 stoppen. Via deze site konden ouders met behulp van een vrij uitgebreide ‘hemangioom-test’ meer leren over wat een hemangioom is en wanneer behandeling door een gespecialiseerd arts verstandig is. Het initiatief voor deze website was genomen door prof. dr. Suzanne Pasmans (aanvankelijk Utrecht UMC, inmiddels in Erasmus MC) en zij heeft daarvoor de samenwerking met Hevas gezocht. De website heeft jarenlang zeer goed gefunctioneerd.

Prof. dr. Suzanne Pasmans heeft enkele jaren geleden de website ‘Huidhuis’ opgericht. Online consulten – ook voor onze aandoeningen (dus ook hemangiomen) – kunt u sinds kort via deze website doen. U krijgt dan binnen drie werkdagen de mening van een van de dermatologen uit het Erasmus MC. Aan dit e-consult zijn wel kosten verbonden (25 euro) want het wordt nog niet vergoed door de verzekering.

Let op: u kunt altijd met uw kind naar de huisarts (wordt volledig vergoed door de verzekering) en u laten doorverwijzen naar een specialist (wordt ook altijd vergoed bij kinderen). Voor volwassenen geldt wel het eigen risico.

Uiteraard kunt u ons als patiëntenvereniging altijd met vragen benaderen (info@hevas.eu) maar wij zijn geen artsen en stellen geen diagnoses. Wel kunnen wij u zo nodig helpen bij het vinden van kundige specialisten.

Zie hieronder de uitnodiging voor dit e-consult van Huidhuis.

Wat is dat voor bultje? Kan het kwaad? Vraag deskundig advies aan onze dermatologen in het Erasmus MC met een e-consult via onze site. Binnen drie werkdagen krijg je een reactie van de arts (kosten 25 euro): http://ow.ly/XiMA1

econsult-land

Steun Hevas

Doneer eenmalig of word donateur.