Lidmaatschap Hevas patiëntenvereniging, gratis voor 2016

Door onze leden en donateurs kan patiëntenvereniging Hevas blijven bestaan en veel goed werk verrichten ten behoeve van patiënten met hemangiomen of vasculaire malformaties. Velen hebben elkaar afgelopen oktober in Dierenpark Amersfoort ontmoet tijdens de succesvolle jaarlijkse geheel verzorgde ontmoetingsdag.

Nog geen lid? Word dat dan nu, helemaal gratis voor de rest van 2016. U krijgt dan ook binnenkort het decembernummer van Hevas Magazine, met o.a. een flink aantal blogs, een mooi interview met één van onze leden èn weer een interview met één van de gespecialiseerde artsenteams erin.

Ook lid worden? Ga naar http://www.hevas.eu, klik op ‘lid of donateur worden’ en vul uw gegevens in.

– U krijgt vier keer per jaar het gedrukte Hevas Magazine thuisgestuurd, met interviews erin met artsen en leden. Verder staan er een aantal vaste blogs in en soms verslagen van congressen over hemangiomen en vasculaire malformaties.
– Daarnaast ontvangt u ook vier keer per jaar het interessante blad HEELdeHUID van het HUIDfonds.
– Verder is er een jaarlijkse ontmoetingsdag voor Hevasleden, waar u als Hevaslid (met uw hele gezin) geheel gratis toegang hebt tot de hele dag, inclusief een heerlijke lunch en leuke activiteiten. Meestal vindt de ontmoetingsdag plaats in een dierentuin of andere plek waar ook voor de kinderen veel leuks te doen is. Er wordt meestal ook een interessante lezing georganiseerd op die dag. En er is veel gelegenheid tot contact met lotgenoten.
– Hevas organiseert verder bijvoorbeeld congressen waar artsen uit Nederland en buitenland spreken.
– Hevas vervaardigt ook voorlichtingsbrochures over de aandoeningen en verspreidt die onder alle Nederlandse huisartsen en relevante groepen specialisten.
– Maar ook het Hevas lotgenotenforum kan blijven bestaan dankzij de leden van Hevas patiëntenvereniging.

In het voorjaar 2017 ontvangt u de factuur voor 2017 (25 euro, dit wordt bij sommige ziektekostenverzekeraars vergoed). Is dat teveel? Dan is ook een lagere bijdrage mogelijk.

Ook lid worden? Ga naar http://www.hevas.eu, klik op ‘lid of donateur worden’ en vul uw gegevens in.

Hartelijk dank namens Hevas!

Steun Hevas

Doneer eenmalig of word donateur.