w

Hemangiomen fotoshoot 11 september 2021

Fotomodellen gezocht! Voor onze nieuwe website en voorlichtingsvideo over hemangiomen/aardbeienvlekken in samenwerking met gespecialiseerde artsen uit Nijmegen, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam zijn we op zoek naar baby’s en jonge kinderen die model willen staan.

Samen met een professionele fotograaf brengen we de kinderen met hemangiomen mooi in beeld. Daarnaast zal een filmmaker sfeerbeelden maken voor de voorlichtingsvideo. Indien gewenst kunnen ouders geïnterviewd worden voor deze film. 

De fotoshoot vindt plaats op zaterdag 11 september 2021 op de Eemlandhoeve in Bunschoten. We maken er samen een leuke ochtend/middag van met een lekkere lunch en speelmogelijkheden voor de kinderen. Daarnaast worden er mooie portretfoto’s van uw kind gemaakt die u mag houden. Deze ‘mini-ontmoetingsdag’ is beschikbaar voor zowel leden als niet-leden.

We zoeken in het bijzonder kinderen met hemangiomen die momenteel behandeld worden in Nijmegen, Utrecht, Amsterdam en Rotterdam.

Toestemming

De foto’s zullen gebruikt worden op onze nieuwe website, social media, flyers/folders en de voorlichtingsvideo over hemangiomen. Deze foto’s worden zonder naam en na goedkeuring van de ouders geplaatst. Toestemming kan ieder gewenst moment ingetrokken worden door ons een mailtje te sturen.

Heeft u eigen foto’s die u met ons wil delen, bijvoorbeeld waarop de groei goed te zien is of voor en na een behandeling? Mail ze dan naar info@hevas.eu.

Aanmelden

Wat: hemangiomen fotoshoot
Waar: Eemlandhoeve in Bunschoten (nabij Amersfoort)
Wanneer: zaterdag 11 september 2021
Tijd: 11:00-14:00HEVAS ontmoetingsdag 2021

21-09-2021, 12:10 u.

Op zaterdag 6 november 2021 vindt de Hevas ontmoetingsdag plaats in Burgers's Zoo in Arnhem! De dag is voor Hevas-leden en hun gezin gratis. 

Fotomodellen gezocht! Voor onze nieuwe website en voorlichtingsvideo over hemangiomen/aardbeienvlekken in samenwerking met gespecialiseerde artsen uit Nijmegen, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam zijn we op zoek naar baby's en jonge

Lees meer

© HEVAS 2007-2020

Gerealiseerd door Tribble Media