HEVAS Award 2022 Erwin Oudshoorn

De HEVAS award 2022 is toegekend aan Erwin Oudshoorn (34). De HEVAS Award is gisteren aan de totaal verraste Erwin uitgereikt op de HEVAS-ontmoetingsdag.

Erwin heeft een lymfatische malformatie. Hij is al vanaf de start bij HEVAS betrokken. Hij bouwde de eerste professionele website voor HEVAS maar ook de meest recente website en webshop. Erwin kreeg de HEVAS Award voor zijn grote inzet om zijn aandoening en beperking bespreekbaar te maken. Ondanks het feit dat hij ook de moeilijke situaties beschrijft, gaat hij krachtig om met zijn aandoening en is hij zo een inspiratie. Zo zat hij als eerste in Je Zal Het Maar Hebben (2009 en 2017) en liet hij daar zien wat zijn aandoening inhoudt en betekent. Ook op zijn eigen website en social media vertelt hij over zijn aandoening en behandelingen.

Maar Erwin bouwde daarnaast de app Talkie en de app Capido. Dat is respectievelijk een app om je beter verstaanbaar te maken en een datingapp voor mensen een beperking. Hij toont met deze initiatieven een grote inzet voor onze doelgroep.

In het jaar dat HEVAS 15 jaar bestaat, vinden we het bijzonder passend om Erwin Oudshoorn voor zijn inzet de HEVAS Award 2022 toe te kennen!!

Erwin Oudshoorn wint HEVAS Award 2022

Steun Hevas

Doneer eenmalig of word donateur.