HEVAS Award 2023 Sascha Joosten

De HEVAS award 2023 is toegekend aan Sascha Joosten. De HEVAS Award is gisteren aan de totaal verraste Sascha uitgereikt op de HEVAS-ontmoetingsdag.

Sascha is al meerdere jaren betrokken bij de Klippel-Trenaunay (KTS) community. Ze begon als bestuurslid bij de Stichting Klippel-Trenaunay en zette zich in om kennis over de aandoening te verspreiden en het lotgenotencontact te ondersteunen. Een aantal jaar geleden zijn HEVAS en SKTN samen gegaan.

De afgelopen jaren is Sascha actief geweest als vrijwilliger voor HEVAS. Ze was betrokken bij de animatiefilm over KTS die international maar liefst 30.000 keer bekeken is. In 2020 heeft ze een documentaire laten maken over de operatie van haar dochter die Klippel Trenaunay Syndroom heeft, waarin ze niet alleen regisseur was, maar ook deelnemer als ouder.

Sascha’s toewijding en onvermoeibare inzet hebben een aanzienlijke impact op het leven van talloze lotgenoten binnen de Klippel-Trenaunay community. En voor dat, heeft Sascha de HEVAS award 2023 meer dan verdiend.

Sascha Joosten HEVAS award 2023 Klippel Trenaunay Syndroom

Steun Hevas

Doneer eenmalig of word donateur.