w

HEVAS ontmoetingsdag 2021

Op zaterdag 6 november 2021 vindt de Hevas ontmoetingsdag plaats in Burgers’s Zoo in Arnhem! De dag is voor Hevas-leden en hun gezin gratis. 

Op deze dag heeft u volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen, medische lezingen bij te wonen over ‘Zwangerschap en vasculaire malformaties´ en ´Hormonen en update over nieuwe therapeutische opties bij vasculaire malformaties‘ en een sessie over het thema pijn. Daarnaast is er een stand met uitleg over kousen, een speciale Hevas4Youth lunch voor jongeren (12-30 jaar) en kunt u met uw gezin op de foto door een fotograaf. Zoals elk jaar kunt u ook genieten van een rondleiding door de dierentuin. Let op: kinderen onder de 8 jaar moeten altijd onder begeleiding zijn van een volwassene. Nieuw dit jaar is het Rad van Fortuin en de HEVAS t-shirt stand waarmee we geld inzamelen voor onderzoek. Neem dus losse euro’s mee! 

Wij zijn blij dat de ontmoetingsdag weer fysiek kan plaatsvinden. Om onze risicogroep beter in beeld te krijgen, vindt u in het aanmeldformulier enkele vragen die relevant zijn omtrent corona en extra maatregelen (zoals 1,5 m in binnenruimten) die wij zullen treffen voor wie dat nodig is.

HEVAS Award 2021 Wilma Westenberg

07-11-2021, 12:49 u.

De HEVAS award 2021 is toegekend aan Wilma Westenberg (27)! De Award is gisteren aan de totaal verraste Wilma uitgereikt op de HEVAS-ontmoetingsdag.

Lees meer

Hevas magazine 2021-3 verschenen

19-10-2021, 10:50 u.

Het nieuwe HEVAS-magazine is weer uit en verzonden naar onze leden! In deze editie een indrukwekkend interview met Alisha met veneuze malformaties in haar been. Verder een interview

Lees meer

© HEVAS 2007-2020

Gerealiseerd door Tribble Media