w

HEVAS ontmoetingsdag 2021

Op zaterdag 6 november 2021 vindt de Hevas ontmoetingsdag plaats in Burgers’s Zoo in Arnhem! De dag is voor Hevas-leden en hun gezin gratis. 

Op deze dag heeft u volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen, medische lezingen bij te wonen over ‘Zwangerschap en vasculaire malformaties´ en ´Hormonen en update over nieuwe therapeutische opties bij vasculaire malformaties‘ en een sessie over het thema pijn. Daarnaast is er een stand met uitleg over kousen, een speciale Hevas4Youth lunch voor jongeren (12-30 jaar) en kunt u met uw gezin op de foto door een fotograaf. Zoals elk jaar kunt u ook genieten van een rondleiding door de dierentuin. Let op: kinderen onder de 8 jaar moeten altijd onder begeleiding zijn van een volwassene. Nieuw dit jaar is het Rad van Fortuin en de HEVAS t-shirt stand waarmee we geld inzamelen voor onderzoek. Neem dus losse euro’s mee! 

Wij zijn blij dat de ontmoetingsdag weer fysiek kan plaatsvinden. Om onze risicogroep beter in beeld te krijgen, vindt u in het aanmeldformulier enkele vragen die relevant zijn omtrent corona en extra maatregelen (zoals 1,5 m in binnenruimten) die wij zullen treffen voor wie dat nodig is.

Aanmeldformulier

Nog geen lid van Hevas? Dan graag eerst aanmelden via lidmaatschap Hevas. Registreren voor de dag kan via het formulier hieronder.

Wij proberen een inschatting te maken van het aantal deelnemers en afzeggingen omtrent de corona situatie.

HEVAS ontmoetingsdag 2021

21-09-2021, 12:10 u.

Op zaterdag 6 november 2021 vindt de Hevas ontmoetingsdag plaats in Burgers's Zoo in Arnhem! De dag is voor Hevas-leden en hun gezin gratis. 

Fotomodellen gezocht! Voor onze nieuwe website en voorlichtingsvideo over hemangiomen/aardbeienvlekken in samenwerking met gespecialiseerde artsen uit Nijmegen, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam zijn we op zoek naar baby's en jonge

Lees meer

© HEVAS 2007-2020

Gerealiseerd door Tribble Media