HEVAS Ontmoetingsdag 2022

Voor het eerst vindt onze jaarlijkse ontmoetingsdag plaats in de zomer! Wij verwelkomen jullie op zaterdag 4 juni 2022 in Ouwehands Dierenpark Rhenen. Dit jaar is het extra feest, want we vieren dat HEVAS 15 jaar bestaat. De dag is voor HEVAS-leden en hun directe gezinsleden gratis. Nog geen lid? Meld je aan!

Programma

Op deze dag hebben jullie volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten en lezingen bij te wonen over ‘Interventieradiologie bij vasculaire malformaties’ en ‘effecten van zichtbare aandoeningen op mentale gezondheid van patiënten en ouders’.

Daarnaast was er vraag naar het nog meer ontmoeten van lotgenoten, dus dit jaar hebben we een speurtocht door de dierentuin georganiseerd in de middag. Hierbij gaan we in groepjes (per aandoening) samen op ontdekking.

Verder is er een speciale Hevas4Youth lunch voor jongeren (12-30 jaar), kan je met je gezin op de foto door een fotograaf, en is er een parallel programma voor kinderen die niet naar de lezing gaan. Zij kunnen genieten van een dierenshow en daarna ravotten in Europa’s grootste jungle speeltuin ‘RavotAapia’. Let op: kinderen onder de 12 jaar moeten altijd onder begeleiding zijn van een volwassene.

Na het succes van vorig jaar hebben we ook dit jaar weer een paar leuke activiteiten om geld in te zamelen voor onderzoek, zoals het Rad van Fortuin, raad-het-aantal-knikkers-pot en de HEVAS t-shirts. Neem dus losse euro’s mee! 

HEVAS ALV documenten

Foto’s en video’s

Naast de gebruikelijke foto’s zullen er dit jaar ook videobeelden gemaakt worden voor een mooie aftermovie. Bezoekers worden zoveel mogelijk onherkenbaar gefilmd en duidelijk om toestemming gevraagd als zij zichtbaar in beeld zijn. Als je liever niet in beeld komt, dan is dat geen enkel probleem, dat kan je te allen tijde aangeven aan de cameraman. Hij zal hier dan rekening mee houden.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 28 mei 2022. De entreetickets worden dit jaar bij de ingang van de dierentuin uitgedeeld.

Wil je meer dan 5 gezinsleden aanmelden, vul dan eerst het onderstaande formulier in en stuur daarna even een mailtje naar info@hevas.eu met daarin de extra namen en leeftijden.

Let op: na aanmelding rekenen wij op je komst. Mocht je toch verhinderd zijn, neem dan contact op via info@hevas.eu of bel naar (033) 247 14 69.

Let op: aanmelden kan niet meer.

Zie je geen aanmeldformulier hierboven? Klik dan op deze link.

Steun Hevas

Doneer eenmalig of word donateur.