HEVAS Ontmoetingsdag 2023

Wij verwelkomen jullie graag op zaterdag 27 mei 2023 in Burgers’ Zoo Arnhem. De dag is voor HEVAS-leden en hun directe gezinsleden gratis. Nog geen lid? Meld je aan!

Programma

In de ochtend vindt een medische lezing plaats over vasculaire malformaties en de laatste stand van zaken omtrent medicamenteuze behandelingen door dr. Edith Klappe (internist, Radboudumc, HECOVAN). Kinderen die niet naar de lezingen gaan, kunnen gezamenlijk knutselen onder begeleiding van onze vrijwilligers.

De gezamenlijke lunch, met volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten, wordt aangeboden door HEVAS. Voor jongeren van 12-30 jaar is er tijdens de lunch een speciale hoek ingericht door Hevas4Youth.

In de middag is er een speurtocht door de dierentuin georganiseerd. Hierbij gaan we in groepjes (per aandoening) samen op ontdekking.

Verder kan je met je gezin op de foto door een fotograaf en hebben we ook dit jaar weer een paar leuke activiteiten georganiseerd om geld in te zamelen voor onderzoek, zoals het Rad van Fortuin, raad-het-aantal-apen-pot en de HEVAS t-shirts. Neem dus losse euro’s mee! 

Aanmelden

Aanmelden kan tot 25 mei 2023. Je ontvangt per mail een kopie van je aanmelding. De entreetickets worden bij de ingang van de dierentuin uitgedeeld.

Let op: na aanmelding rekenen wij op je komst. Mocht je toch verhinderd zijn, neem dan contact op via info@hevas.eu of bel naar (033) 247 14 69.

Steun Hevas

Doneer eenmalig of word donateur.