Nieuwe editie Hevas Magazine

Het afgelopen jaar zijn in Nederland voor onze aandoeningen vier officiële ‘expertisecentra’ in academische ziekenhuizen benoemd door de minister van Volksgezondheid (VWS). Hevas Magazine interviewt deze centra. Wie zijn ze? En wat kunnen ze betekenen voor de patiënten? We starten met het expertisecentrum in Nijmegen: het Hecovan-team. De andere drie expertisecentra (Rotterdam, Amsterdam en Utrecht) komen natuurlijk ook aan bod in de komende uitgaven.

Verder staat er weer een mooi interview in ons Magazine. Dit keer met de ouders van Stan: Silvy en Ivo Cramer. Stan heeft een veneuze malformatie in zijn knie. Of zoals Stan zelf zegt: ‘Een grote, gekke, dikke pimpelpaarse bult!’ De ouders van Stan hebben samen een prachtig kinderboekje gemaakt om uit te leggen wat Stan nu precies heeft en wat hij moet ondergaan. Wij vonden dat boekje zo mooi dat wij het officieel gaan laten uitgeven. Het verschijnt binnenkort en komt ook online beschikbaar. Wij danken het gezin Cramer hartelijk voor dit mooie initiatief! Uiteraard treft u ook weer de vaste boeiende blogs aan over Esmee, Romy en Julian.

Komende week krijgen alle Hevas-leden het Magazine thuisgestuurd. Wilt u ook graag het blad ontvangen maar bent u nog geen lid of donateur? Word dat dan snel via: http://hevas.nl/donateur-worden

Cover Hevas Magazine 2016-1.jpg

 

Steun Hevas

Doneer eenmalig of word donateur.