w

Nieuws

Hevas Magazine december 2018

29 december 2018
Vlak voor de kerst is Hevas Magazine bezorgd bij alle leden van Hevas, waaronder ook alle nieuwe leden met het syndroom van Klippel Trenaunay die - in volledige samenwerking met SKTN - inmiddels ook bij Hevas zijn aangesloten! In dit magazine een indrukwekkend interview met Anita over haar leven met complexe vasculaire malformaties: het syndroom van Klippel Trenaunay. Anita stond aan de basis van SKTN en zat daar 25 jaar in het bestuur. Verder een..
Lees meer

Hevas-Ontmoetingsdag 2018

2 oktober 2018
Het is alweer bijna zo ver! Op zaterdag 20 oktober vindt weer de jaarlijkse Hevas-ontmoetingsdag plaats! Meld snel aan voor de ontmoetingsdag op ontmoetingsdag@hevas.eu (o.v.v. het aantal volwassenen en het aantal kinderen + hun leeftijd). Nog geen lid van Hevas? Meld u dan ook aan voor het lidmaatschap op: https://www.hevas.eu/donateur-worden Zie hier de informatie en download onderaan het programma: Programma_ontmoetingsdag_2018..
Lees meer

Hevas Magazine 2018-2

2 oktober 2018
Vandaag kregen onze leden weer een nieuwe boordevolle editie van het Hevas Magazine in huis. Deze keer met een interessant interview met onderzoeker Sophie Horbach (AMC), aankondiging van de ontmoetingsdag op zaterdag 20 oktober, verslagen van het ISSVA-congres, van het jongerencongres in Keulen en van de prachtige sponsoractie. Verder weer maar liefst vijf vaste blogs van onze leden. Veel leesplezier! Nog geen lid van Hevas? Meld u dan nu..
Lees meer

Eerste magazine van 2018

12 mei 2018
Vandaag viel weer bij al onze leden het Hevas Magazine op de mat; de eerste van 2018. Ons blad bevat weer zoals altijd mooie, indrukwekkende blogs, interviews en verhalen. Hevas Magazine 2018-1 concept 4 mei_Pagina_01..
Lees meer