Wandel mee voor HEVAS!

Beste jongens en meisjes, ouders en verzorgers,

We gaan samen iets heel bijzonders doen. Van april tot juni is het weer tijd voor de avondvierdaagse, en we willen jullie uitnodigen om dit jaar mee te lopen voor Hevas! De avondvierdaagse is niet alleen super leuk, maar op deze manier is het ook een kans voor ons om iets heel speciaals te doen.

Veel van jullie of iemand uit jullie gezin ervaart dagelijks (veel) pijn of heeft andere klachten. Daar willen we wat aan doen! Dit jaar willen we wandelen voor een heel mooi doel: Door geld in te zamelen tijdens de avondvierdaagse kunnen we bijdragen aan onderzoek en behandeling van vaatmalformaties en hemangiomen, want onderzoek en behandeling kost erg veel geld.

Hoe gaan we dat doen? Nou, dat is simpel! We gaan meedoen aan de avondvierdaagse in onze eigen buurt en we laten ons sponsoren door onze familie, vrienden en buren. Dat betekent dat zij geld geven voor elke keer dat wij een stukje lopen, ook in je rolstoel kan je meedoen!

Je kan zelf geld in zamelen, maar je kan ook een team vormen met klasgenoten en ouders. Iedereen in je team kan zijn buren, vrienden en familie vragen om jou en je team te sponsoren. En het leukste is: het team dat het meeste geld inzamelt voor Hevas kan een prijs winnen!

Wil je meedoen? Super! Vraag dan aan je ouders of ze je willen helpen en geef je op via info@hevas.eu. Dan krijg je alle informatie die je nodig hebt.

Laten samen wandelen voor Hevas en geef je op!

Steun Hevas

Doneer eenmalig of word donateur.