Internationale bijeenkomst voor jongeren in Duisburg (DE) 22-24 april 2022

De Duitse patiëntenvereniging Bundesverband Angeborene Gefäßfehlbildungen e.V. organiseert een weekend speciaal voor Europese jongeren tussen de 14 en 25 jaar oud die geboren zijn met een vasculaire malformatie.

“Iedereen die getroffen is door een zeldzame ziekte heeft veel baat bij lotgenoten contact. “Heb jij dat soms ook?”, meestal gevolgd met krachtig hoofdgeknik waardoor je je niet meer zo alleen voelt.

Daarom organiseert de Duitse patiëntenvereniging dit internationale weekend. Tieners en jongvolwassenen uit Europese landen ontmoeten elkaar in Duisburg om ideeën, ervaringen en tips uit te wisselen met gelijkgestemden, te profiteren van boeiende lezingen van deskundigen en tegelijkertijd een nieuwe stad te verkennen.

Naast de educatieve inhoud staat het weekend in het teken van plezier maken en ervaringen delen. Na Berlijn, Amsterdam en Hamburg is nu Duisburg in het Ruhrgebied gekozen als bestemming voor de internationale bijeenkomst.

Ben je tussen de 14 en 25 jaar oud en wil je graag mee? Mail ons dan uiterlijk vrijdag 4 februari naar info@hevas.eu.

Internationale bijeenkomst van jongeren met vasculaire malformaties
Datum
: 22 – 24 april 2022
Plaats: Duisburg, Duitsland
Voor wie: HEVAS-leden tussen de 14 en 25 jaar oud
Kosten: Gratis voor HEVAS-leden. Overnachting, eten en activiteiten wordt door de Duitse patiëntenvereniging bekostigd. De eigen bijdrage en reiskosten worden door HEVAS vergoed.

Duisburg Duitsland jongerenweekend

Steun Hevas

Doneer eenmalig of word donateur.