Dokter Milton Waner komt naar Nederland

De bekende Amerikaanse chirurg en onderzoeker op het gebied van hemangiomen en vasculaire malformaties dr Milton Waner komt binnenkort naar Nederland. Op donderdag 30 oktober 2008 zal hij in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht een aantal Nederlandse kinderen met zeer complexe hemangiomen in het aangezicht opereren. Hij zal dit doen in samenwerking met Dr Corstiaan Breugem (plastisch chirurg, verbonden aan het WKZ) .

Dr Waner is directeur van het ‘Vascular Birthmarks Institute of New York’ en is verbonden aan het Beth Israel Medical Center en het St. Luke’s-Roosevelt Hospital in New York. Dr. Waner reist met grote regelmaat over de wereld om ook andere gespecialiseerde artsen zijn technieken voor chirurgie bij deze complexe goedaardige bloedvattumoren te demonstreren. Hij heeft een unieke ervaring en wereldwijde reputatie op het gebied van chirurgie bij hemangiomen opgebouwd.

Het WKZ in Utrecht heeft – net als enkele andere academische ziekenhuizen – een gespecialiseerd team rondom hemangiomen opgezet. Voor operatiemogelijkheden/consulten voor 30 oktober heeft HEVAS de mogelijkheid gekregen om nog kinderen aan te melden. Het aantal kinderen dat Dr. Waner kan zien is natuurlijk beperkt. Tot vrijdag 17 oktober 2008 kunt u zich bij ons aanmelden, wij geven dit door aan het WKZ die de uiteindelijke selectie zal doen. Aanmelden kan tot 17 oktober 2008 via info@hevas.eu

Steun Hevas

Doneer eenmalig of word donateur.