HEVAS Ontmoetingsdag 2024

Wij verwelkomen jullie graag op zaterdag 25 mei 2024 in Burgers’ Zoo Arnhem. De dag is voor HEVAS-leden en hun directe gezinsleden gratis.

Programma

Nieuw dit jaar is dat we een half uur eerder beginnen. We beginnen de dag met een rondleiding door de dierentuin in groepjes per aandoening. Daarna vindt in de ochtend een medische lezing plaats over de laatste stand van zaken omtrent medicamenteuze behandelingen door dr. Maroeska ter Loo (kinderarts, kinderhematoloog, -oncoloog en klinisch farmacoloog, Radboudumc, HECOVAN). Kinderen die niet naar de lezingen gaan, kunnen gezamenlijk knutselen onder begeleiding van onze vrijwilliger.

De gezamenlijke lunch, met volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten, wordt aangeboden door HEVAS. Voor jongeren van 12-30 jaar is er tijdens de lunch een speciale hoek ingericht door HEVAS-4Youth.

In de middag vindt er een tweede lezing plaats door Maurice Harder. Maurice heeft het Klippel-Trenaunay Syndroom en is fysiotherapeut. Maurice is tevens lid van de HEVAS-werkgroep Klippel-Trenaunay. Hij gaat tijdens de presentatie in op zijn eigen ervaringen als patiënt en als fysiotherapeut. In parallel vindt er voor kinderen een speurtocht door de dierentuin plaats. Let op: kinderen onder 8 jaar graag onder begeleiding van een ouder.

Verder kan je met je gezin op de foto door een fotograaf en hebben we ook dit jaar weer een paar leuke activiteiten georganiseerd om geld in te zamelen voor onderzoek, zoals het Rad van Fortuin en de HEVAS t-shirts. Neem dus losse euro’s mee! 

Aanmelden

Aanmelden voor de ontmoetingsdag kan tot 10 mei 2024. Voor vragen of wijzigingen kan je mailen naar secretariaat@hevas.eu. 

Let op: wij rekenen op je komst bij aanmelding. Mocht je onverhoopt toch verhinderd zijn, neem dan voor 10 mei 2024 contact op via secretariaat@hevas.eu of bel naar (033) 247 14 69. Na 10 mei zijn wij mogelijk genoodzaakt om onkosten in rekening te brengen.

Zie je het formulier niet? Klik dan hier.

Steun Hevas

Doneer eenmalig of word donateur.