w

Zoom-bijeenkomst Vasculaire Geboortevlekken met Dr van der Vleuten op vrijdag 5 februari 2021

Naar aanleiding van ons artikel in Ouders van Nu organiseert HEVAS een speciale Zoom-bijeenkomst voor ouders van baby’s en peuters met vasculaire geboortevlekken. Op vrijdagavond 5 februari van 20.00 – 21.00 uur met Dr van der Vleuten van het gespecialiseerde centrum Hecovan in Nijmegen (Radboudumc).

Dr. Carine van der Vleuten, voorzitter van de hecovan werkgroep
Dr. Carine van der Vleuten, voorzitter van de hecovan werkgroep

Dr van der Vleuten gaat in op de verschillende soorten geboortevlekken waarbij de nadruk ligt op infantiele hemangiomen (aardbeienvlekken). Ouders (ook niet HEVAS-leden) kunnen zich gratis aanmelden via het formulier hieronder.

Deze algemene sessie is informatief bedoeld en vervangt geen consult met een arts. Persoonlijke vragen dient u aan uw behandelende arts te stellen en kunnen helaas niet tijdens deze sessie beantwoord worden.

Zoom-bijeenkomst Vasculaire Geboortevlekken bij baby’s en peuters door Dr van der Vleuten (Hecovan, Radboudumc)
Datum: vrijdag 5 februari 2021
Tijd: 20:00 – 21:00u
Kosten: gratis

Let op: na aanmelding ontvangt u niet direct een bevestiging. Wij versturen de inlogcode een dag van tevoren.

Rare disease day 28 februari

2021-02-25 14:09:50

Op zondag 28 februari is het Rare Disease Day. In de aanloop naar deze dag vragen we deze week op Facebook ook aandacht voor onze zeldzame aandoeningen. Veel aangeboren

Lees meer

Geboortevlekken bij baby's

2021-01-21 16:03:39

Een op de drie baby's heeft een vasculaire geboortevlek rood, blauw of paars van kleur. Ook onder de huid kunnen ze zich als een zwelling presenteren. Gelukkig zijn de meeste

Lees meer

© HEVAS 2007-2020

Gerealiseerd door Tribble Media